Vi i föreningen vill hälsa dig som är nyinflyttad välkommen till brf Söder Torn!

Det är trevligt om du presenterar dig som ny i husen för de grannar du träffar. Det skapar gemenskap. Vi brukar alltid säga hej till varandra när vi syns i hissar och korridorer. Det finns alltid något intressant att utbyta erfarenheter kring.

I alla våra hissar finns möjlighet att sätta upp information som berör dig och dina grannar. Normalt är det styrelsen som sätter upp information men ibland kan det vara bra att du också sätter upp ett meddelande för att informera om ombyggnad, inflyttning eller annat viktigt som du bedömer att dina grannar behöver veta.

I menyn på denna sida får du reda på det mesta som du behöver veta när du bor i brf Söder Torn.

Välkomstgrupp

Föreningen har en välkomstgrupp för dig som är ny i föreningen. Någon i välkomstgruppen kommer att kontakta dig när du flyttar in. Passa då på att ställa de frågor du har om föreningen. Vi kan också hjälpa till med en rundvandring inom föreningens område – inomhus såväl som utomhus.

Välkomstgruppen nås via valkommen@tornnet.org.

Vi hälsar dig också välkommen att medverka i någon av våra frivilliggruppers gemenskap. Var aktiv, vi behöver dig!

Frivilliggrupper

För att förenkla administration och hanteringen av våra gemensamma lokaler och uteplatser finns arbetsgrupper – frivilliggrupper.

Medverkan i frivilliggrupperna är ett sätt att lära känna både föreningen och grannarna. Dessutom bidrar du då till att hålla nere våra gemensamma utgifter.

Var också gärna med på våra städdagar under höst och vår.

Mer information om de objekt som grupperna arbetar med hittar du i menyn här intill.