Gästlägenheterna

Det finns två lägenheter som du som bostadsrättsinnehavare kan hyra. Lägenheterna finns på bottenvåningen i Bågen och har 6 respektive 4 bäddar. Du kan via bokningssystemet totalt boka sju nätter fritt fördelade under bokningsbar period.

Under den tid du har bokat en lägenhet är nyckelbrickorna (tags) som hör till din egen lägenhet också nycklar till den bokade gästlägenheten. Nycklar till säkerhetslås och fönster/altandörr har du tillgång till i lägenheten. Tänk på att dörren går i lås när den stängs. Se därför till att din gäst alltid har en nyckelbricka med sig och att fönster och altandörr är låsta när lägenheten lämnas.

Varje tisdag kl 12-14 fyller föreningens städbolag Städpoolen på med toapapper och städmaterial i de båda gästlägenheterna. De knackar innan de går in. Om ingen öppnar, tar de sig med egen nyckel.

Hyran för den lilla lägenhtern är 300 kronor (400 kr från 1 juni 2023) per natt (4 bäddar, lägenhet 1) och för den stora 400 kronor (500 kronor från 1 juni 2023) per natt (6 bäddar, lägenhet 2). Betalningen läggs till månadsavierna i efterskott.

Alla regler för gästlägenheterna hittar du i bokningssystemet under ”Info & Regler” (ovanför datumraden). Där står bl a att du som hyr har ansvar för att lägenheten är ren och välstädad när du och din hyresgäst lämnar den. Ingen annan städning görs. Om lägenheten inte är nöjaktigt städad, kommer nästa medlems hyra eller extern städning att läggas på din hyra för lägenheten.