Garage/Parkering

Föreningens garage

Föreningen har 69 parkeringsplatser i våra garage, varav fyra är för motorcyklar. Dessa hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyresavtalen tecknas löpande på 3 månader.

För att anmäla sig för plats, kontakta vår förvaltare. Kötid förekommer.

Föreningen har påbörjat etablering av elbil-platser med laddningsstolpe. Den medlem som önskar bilplats med laddningsstolpe anmäler till förvaltaren sitt önskemål. Föreningen har inga elbilplatser lediga utan byggnation krävs. Den som är intresserad behöver ha framförhållning för att föreningen ska ha möjlighet att etablera en plats. Det finns ingen separat kö för elbilplatser.

Hyran följer marknadspriset. Den medlem som hyr betalar dock ingen moms. För att få reda på aktuellt pris kontakta vår förvaltare. Kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Garaget nås via lägenhetens nyckelbrickor då p-platsen tillträds. Se även här.

Inom föreningens område råder parkeringsförbud. Det gäller såväl Västgötagränd som lastfaret.
Stockholm Parkering övervakar dessa förbud.

Stockholm Parkerings garage

Det finns platser att hyra av Stockholm Parkering i vårt närområde. Fyra garage ligger på mindre än fem minuters gångavstånd (P-hus Medborgarplatsen, Söderhallsgaraget, P-hus Vartofta och P-hus Magnus Ladulås).

Fastighets AB Balders garage i Göta Ark

Det finns garageplatser att hyra också i Göta Ark-huset vid Medborgarplatsen. Brf Söder Torns medlemmar erbjuds rabatt på tio procent. Kontaktlänk här.

Parkering på gatan

Boendeparkering på gatumark finns i begränsat antal i vårt närområde.

Senast uppdaterad 2016-02-17.